Verlichting binnen en buiten

Goede verlichting binnen én buiten zorgt voor sfeer, comfort en veiligheid. OVKelektra is specialist in het aanleggen van verlichting. Van kantoor- tot gevelverlichting. En van het aanleggen van nieuwe lichtpunten in uw huis, tot het verlichten van uw tuin.

Bedrijfsverlichting binnen

Heeft u bedrijfsverlichting nodig? Steek uw licht eens op bij OVKelektra. Werkverlichting, sierverlichting of noodverlichting; wij verzorgen het allemaal. Hierbij houden we uiteraard rekening met het type werk en de wensen van de gebruikers. We maken vakkundige belichtingsberekeningen, zodat u verzekerd bent van verlichting die aan de nieuwste normering voldoet.

Bedrijfsverlichting buiten

Licht is onmisbaar. Binnen, maar ook buiten. Goede buitenverlichting vergroot het veiligheidsgevoel. Inbrekers houden er tenslotte niet van om in het licht te werken. Met goede verlichting valt uw pand bovendien meer op in de omgeving. OVKelektra heeft de kennis en ervaring om uw pand en bedrijfslogo in de spotlight te zetten.

Verlichting in huis

Gaat u uw keuken verbouwen? Woonkamer renoveren? Een nieuw verlichtingsplan maakt wonen nóg comfortabeler en sfeervoller. OVKelektra maakt dit plan met oog voor uw wensen en woonsituatie. Uiteraard helpen we u ook graag bij de uitvoering.

Tuinverlichting: geniet meer van uw tuin

Mooie zomeravonden in uw tuin of op uw terras worden nog aangenamer met sfeervolle buitenverlichting. Verlichting maakt uw tuin af. OVKelektra vertelt u hier graag meer over. Natuurlijk leggen we de verlichting (spat)waterdicht aan.


OVKelektra is VCA gecertificeerd! OVKelektra is erkend installateur!